Міжнародний аеропорт "Бориспіль" тимчасово вводить обмеження на прибуття імпортних вантажів через їх великі сезонні обсяги, про що повідомляє прес-служба аеропорту.

Термін дії обмежень – з 24 грудня 2018 року по 4 січня 2019 року.

У повідомленні пояснюється, що рішення викликане різким збільшенням обсягу вантажу за останні два тижні. Плачевна ситуація обумовлена недостатньою кількістю людських і технічних ресурсів для своєчасної обробки вантажів у зимовий період. З цієї причини аеропорт тимчасово зупинив прийом іноземних вантажів для того, щоб оперативно виправити ситуацію та забезпечити проведення заходів з обробки вже наявних імпортних обсягів.

Також зазначається, що транзитні та експортні вантажі будуть оброблятися і відправлятися без введення обмежень.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обурення користувачів викликали знімки, на яких безліч вантажу лежить в аеропорту просто на землі, засипані снігом. Вказується, що на знімках відображені експрес-вантажі, яких там не повинно бути взагалі. Відзначається, що дипломатична пошта, запасні частини до виробничих ліній, документи, посилки та інші партії товарів не повинні лежати під снігом протягом декількох тижнів, оскільки все це вимагало термінової відправки в Україну.

Про затримки з доставкою новорічних відправлень попередили і в Укрпошті, що викликано виникненням перевантаженості в святковий період. Експрес-доставка залишиться доступною лише 5 найбільш великих українських містах. Для того, щоб прискорити процес, українцям запропоновано використовувати спільний проект Укрпошти та DHL Express, але таке рішення підходить лише для кількох міст. Незважаючи на посилену роботу сервісів, ситуація з пересилкою залишається напруженою.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в аеропорту Києва негода порушила всі плани пасажирам, збивши час відправлення рейсів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": літак з українцями не долетів до Києва через сніжну бурю.

Також " Знай.uа" писав, що досвідчені туристи поділилися секретом, як значно заощадити на покупці квитків.