Силами столичних співробітників Держслужби з надзвичайних ситуацій у четвер, 20 грудня, був врятований з Дніпра Чоловік, який впав з мосту Метро.

Як кажуть в ДСНС, про надзвичайної ситуації повідомили випадкові перехожі

Чоловік перебував у близько 300 метрах від берега, тому до нього направили чергове відділення групи водолазно-рятувальних робіт.

Рятувальники зуміли дістати 50-річного чоловіка, пробивши лід, який сковував річку, а потім передали його лікарям. Про самопочуття потерпілого поки не повідомляється.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Причини інциденту також невідомі.

Нагадаємо, Принц, десятки зірок шоу-бізнесу, сотні пасажирів: величезний свято на яхті закінчився жахливою трагедією

На всесвітньовідомому озері Вікторія затонула яхта з людьми, більше 10 загиблих.

Про це повідомляє Daily Mirror.

Рятувальники зазначають, що за попередньою інформацією в результаті аваріх яхти на озері Вікторія ще близько 40 осіб пропали без вісті.

Крім того відомо, що страшна аварія сталася на частини озера, яка належить Уганді. Однак у момент аварії на борту яхти перебувало 120 осіб, 60 з яких були врятовані.

Известно, що серед пасажирів яхти був принц Уганди Дауді Васайя, а також місцеві музиканти. Пізніше стало відомо, що принц був врятований.

Разом з тим варто відзначити, що в понеділок, 19 листопада, біля берегів Одеси потонуло судно, на борту якого вдалося виявити контрабандний товар. За інформацією поліції, потонулий в 15 км від Одеси буксир "Паралель" плив у бік Болгарії з контрабандною баржею. На ньому знаходилося 5 мільйонів пачок цигарок невідомого походження.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Окріп на голови: відомий супермаркет влаштував киянам диявольський душ, видеошок

В українській столиці відбувся "гарячий" інцидент. Так, один із столичних магазинів мережі "Сильпо" запропонував покупцям трохи оздоровитися і загартувати тіло.

В мережі опублікували відео, на якому видно, як при вході в магазин на відвідувачів ллється вода

Також "Знай.uа" писав про те, що Жахливий інцидент у київському фітнес-клубі: чоловік потонув у басейні, а відвідувачі продовжили займатися