Головне управління Національної поліції шокувало киян кримінальною статистикою столичного метро за 3 квартали 2018 року.

Київське метро
Київське метро

Про це пише портал Рoliteka.

Виходячи з цих даних, на території підземного транспорту відбувається не так мало злочинів, як може здатися. Кількість деяких злочинів навіть перевищує показники цілих районів.

У повідомленні уточнюють, що всього злочинів у київському метрополітені зафіксовано 667. Це найменший показник статистики.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У метро
У метро

З першого січня по кінець вересня цього року було зареєстровано 6 смертельних випадків. З них троє померли своєю смертю. Також уточнюється, що три людини зникли без вісті.

Вагон метро
Вагон метро

До фізичної розправи вдавалися 20 разів, серед випадків - умисне нанесення легких тілесних ушкоджень – 19, побої та бійки – 1, випадків хуліганства – 2.

Тож не дивно, що на першому місці за кількістю злочинів виявилися крадіжки – 333 випадки. Грабіж із застосуванням зброї – 8.

метро у Києві
метро у Києві

Претендувати на чуже майно посміли 2 рази. Заподіяння шкоди майну шляхом обману або зловживання довірою – 1. Умисне заподіяння шкоди власності – 1 раз.

Незаконне поводження зі зброєю зустрічалося 54 рази.

стрілянина
стрілянина

З наркотичними речовинами при спробі поширення або зберігання попалися – 173 рази. Це на 31 випадок більше, ніж в Солом’янському районі.

Фальшиві документи використовували понад 48 разів.

поліція
поліція

Нагадаємо, Кабмін має намір профінансувати будівництво метро у напрямку житлового масиву Виноградар. І обійдеться українцям ця вистраждана "розкіш" ні багато, ні мало – в 2,5 мільярда гривень, пише УНІАН.

Раніше Знай.uа писав про те, що Кабінет міністрів України збирається виділити на будівництво метро на Виноградарь 2,5 млрд гривень.

Цю інформацію повідомив на засіданні уряду прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає "ХВИЛЯ".

Також Знай.uа повідомляв, що у столиці, на базі ДЕПО імені Шевченка, облаштували сервісний центр з обслуговування трамваїв PESA.