Головне теруправління юстиції в місті Київ оприлюднило список найпопулярніших і найрідкісніших імен, які кияни давали новонародженим в 2018 році. Список опублікований на офіційному сайті. А психологи радять бути обережними, називаючи дітей рідкісними іменами.

Найпопулярнішими жіночими іменами стали Софія, Злата, Марія і Мілана. Про це повідомляє прес-служба головного територіального управління юстиції в Києві. Хлопчикам частіше за все давали такі імена: Максим, Артем, Олександр і Дмитро.

Вчені провели дослідження і вияснили, що імена, які легко вимовляються, справляють краще враження, а їхні власники займають краще місце "під сонцем". Трохи сумно, що незвичні імена здебільшого - це забавка для інфантильних батьків і стрес на все життя для дітей.

До списку рідкісних імен для дівчаток потрапили: Эсения, Роксолана, Радана, Тереза, Ірис, Агая, Фаїна, Ясноведа, Златояра, Касандра, Рада. Каталея, Магдалина, Ляля, Леля, Вія, Мелоді, Кая, Лукерія, Грета, Кармен, Веста.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Хлопчиків називали такими екзотичними іменами, як Азарій, Марсель, Златозар, Сварг, Закарія, Лео, Томас, Самійло, Тадей, Леонард, Соломон, Радомир, Дарко, Рувін, Купріян, Оскар, Эремия, Фараон, Михва.

У Мін'юсті зазначають, що нестандартні імена присвоюються дитині іноді у зв'язку з національними традиціями сім'ї. Змінити ж ім'я можуть лише громадяни України.

Нагадаємо, модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережу сміливим вбранням. Цього разу Пелас опублікувала на своїй сторінці нове фото, на якому в черговий раз демонструє величезний бюст. Дівчина позує в спортивному вбранні, яке складається з чорних лосин і коротенького спокусливого топа ніжно-блакитного кольору, який ледь утримує восьмий розмір грудей моделі

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що кримська модель Playboy облилася водою і розсунула ноги на даху.

Також портал "Знай.uа" писав, що модель поголила голову і опинилася на розвороті Playboy: Мені набридло виглядати, як усі.