Приблизно 500 працівників зайняті обробкою протиожеледними матеріалами доріг Києва, щоб не утворилася ожеледь.

Про це передає "Київавтодор".

Для прикладу, малогабаритна техніка і 470 працівників для ручного прибирання зайняті обробкою посипальних матеріалів до наземних та підземних пішохідних переходів, сходових маршів, тротуарів та зупинок громадського транспорту у Києві, які обслуговуються підприємствами комунальної корпорації "Київавтодор".

343 одиниць снігоприбиральної техніки, а також 65 бригад ручного прибирання приведені в повну готовність, щоб забезпечити протягом дня належний стан вулиць і доріг у Києві.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Погода на неділю: українців заллє мокра жижа, краще сидіть вдома

Найближчі дні Україну чекає хмарна дощова погода, майже на всій території дощі, місцями з мокрим снігом. Про повідомили Укргідрометцентрі.

22 на заході і півночі України, а також Криму прогнозуються дощі, на сході і в центр дощі зі снігом. Лише в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях буде хмарно з проясненням і без опадів.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Антисимвол року виберуть у Києві: пропонуйте варіанти

Мешканці Києва оголосили пошук кращих робіт для номінації на пост антисимвола в столиці.

Про це повідомляє сторінка "Речовий доказ" у Facebook.

Конкурс символу Києва давно скасували, але заповзятливі українці вирішили використати ситуацію креативно. Так, до минулого, вже скасованим конкурсу допускали відверто лякають роботи, як вінок Титан і чорний квадрат, то в даному конкурсі великі шанси на перемогу у цар-балкона, забудовників або рейдерів.

Також "Знай.uа" писав про те, що "Льодовиковий період" у столиці: за два місяці кияни залишили понад 55 тисяч скарг на погане опалення

З приходом морозів скарги на ледь теплі батареї і Північний полюс в будинках киян стали однією з найбільш обговорюваних тем в соцмережах і громадських місцях. Знай.uа вирішили дізнатися, які райони є найбільш проблемними і скільки киян встигли зіткнутися з цим питанням початку опалювального сезону.