Інцидент стався в супермаркеті "Фора" у Солом'янському районі Києва. Охоронці жорстко побили покупців.

Очевидцям вдалося зняти на відео, як у магазині на вулиці Борщагівській, 128 охоронці б'ють ногами лежачих на підлозі двох хлопців. Побиття продовжилося на вулиці.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Очевидці цього страшного інциденту стверджують, що приводом для звірячого побиття охоронцями послужив той факт, що молоді люди не захотіли оплачувати товар. Охоронці, які приїхали були дуже агресивні, а потім побили хлопців.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Після того, як відео з'явилося в мережі, коментатори розділилися на два табори. Одні переконані, що побиття можна виправдати при наявності вагомого аргументу, а інші заперечують і відзначають, що охорона в будь-якому випадку не може використовувати фізичну силу і максимум повинна викликати поліцію.

"Близько 12 годин, сьогодні, 22 грудня, потерпілий звернувся із заявою в поліцію. З'ясовуємо всі обставини ", - говорить прес-служба столичної поліції.

Увага, відео містить ненормативну лексику:

ПОЗИЦИЯ ОХРАННОЙ КОМПАНИИ ШЕРИФ В СИТУАЦИИ С ФОРА Чергові «Алкогерої» пробували показати свою крутість і кльовість а закінчилось лицем в підлогу. Алкоголь після 23:00 не продається і крапка. Наша позиція проста «правопорушення – шкідливі для здоров’я». 3 рекомендації при взаємодії з охороною: 1. Виконати законні вимоги припинити правопорушення. 2. Не провокувати охоронців. 3. Якщо проти вас здійснюються протиправні дії, викликати поліцію. https://www.facebook.com/Roman.Pavlyuk11/videos/1982360695163761/

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zaterdag 22 december 2018

Нагадаємо, Києві копи по-звірячому побили жінок в метро: таке може трапитися з кожним, як уберегтися. Поліцейські так "відзначили" День міліції.

Як повідомляв Знай. ua, Діди Морози жорстоко побили депутата облради. Били кийками, але авто не зачепили.

Знай. ua писав, що смертельна ін'єкція вбила киянина за лічені хвилини. В Києві помер чоловік просто в під'їзді будинку. Причиною смерті була передозування наркотиками.

В магазине #Фора, что на остановке трамвая Полевая, два молодых человека не хотели оплачивать товар, после чего работники магазина вызвали охрану. По приезду, работники этого агенства вели себя крайне агрессивно, а затем просто налетели на парней и начали избивать. Закончилось тем, что охранники вывели этих людей на улицу и там дальше били. Хотелось бы напомнить, что эти «пустынные орлы» имеют право лишь вызвать полицию, все остальное - их самодеятельность, которую вы можете смело игнорировать.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 22 december 2018