В неділю, 23 грудня, станцію метро "Либідська" в Києві закрили на вхід і вихід. Про це повідомила прес-служба метрополітену в Twitter.

Станцію метро закрили через анонімного дзвінка про мінування.

На даний момент проводиться перевірка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Інцидент стався в неділю вдень, повідомлення від метрополітену з'явилося в 13:15. У даний момент станція закрита на вхід і вихід. Співробітники поліції вже на місці, вони проводять перевірку. У цьому патрульним допомагають вибухотехніки, а також кінологи.

Накануне в суботу 22 грудня зі столичного вокзалу евакуювали дві тисячі осіб. Поліція отримала повідомлення про нібито замінування Центрального залізничного вокзалу. Ця інформація не підтвердилася.

Раніше повідомлялося, що харківські правоохоронці перевіряють інформацію про замінування будівлі на проспекті Науки, 9, де розташоване ДП "Український науково-технічний центр металургійної промисловості "Енергосталь".

Про це розповіла прес-офіцер відділу комунікації ГУ Нацполиции в Харківській області Ольга Грабар, передає Укрінформ.

"За даними поліції, інформація про те, що в будівлі на проспекті Науки, 9 закладена вибухівка, надійшло близько 11:00 за телефоном від невідомого", - зазначила Грабар.

Нагадаємо,

рятувальники дістають гірників з підірваної шахти: часу обмаль, сусідні країни допомагають чим можуть. Рятувальна операція не припиняється.

Як повідомляв Знай. ua, Різдвяна казка Львова перетворилася на криваве місиво. Півтисячі жертв з-за одного підприємця.

Знай. ua писав, що у Харкові замінували найважливіше будівля: все місто на вухах. За її словами, на місце події виїхала слідчо-оперативна група Шевченківського райвідділу поліції.