У одному із спальних районів Києва у ніч з понеділка на вівторок, 25 грудня, прогримів вибух.

Про інцидент повідомила прес-служба столичної поліції.

У повідомленні йдеться, що у ніч на 25 грудня в Києві за адресою 37-а Садова лінія, 20 прогримів страшний вибух. Інцидент стався в двоповерховому приватному будинку, кажуть правоохоронці.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

За інформацією поліції, у будинку мешкає чоловік з дружиною і дітьми. Поки всі спали, невідомий підкрався до будинку і через паркан кинув вибуховий пристрій у вікно. Після скоєного злочинець зник у невідомому напрямку.

За словами поліцейських, можливо це був вибуховий пакет, прив'язаний до каменю. Після вибуху почав йти їдкий дим і господар викинув невідомий предмет назад у вікно. На щастя, ніхто не постраждав.

З якої причини саме цій родині закинули предмет і що саме вибухнуло - встановить слідство. На місці небезпечного інциденту працювала патрульна поліція, кінологи, вибухотехніки, слідчо-оперативна група та рятувальники.

Нагадаємо, у Харкові в поліцію надійшло повідомлення про замінування відразу двох шкіл.

школа
школа

Про це стало відомо з повідомлення Відділу комунікації Нацполіції в Харківській області. Відомо, що обидві школи знаходяться на вулиці Академіка Богомольця в Новобаварському районі.

Інформація про те, що школи заміновані, надійшла в поліцію в середу, 14 листопада, 14:52 і у 15:29. На місце події прибули слідчо-оперативні групи, кінологи зі службовими собаками, експерти-криміналісти та вибухотехніки. Загалом із шкіл вивели 460 чоловік, експерти оглянули 9 340 кв. м приміщень та прилеглої території. Ніяких вибухових пристроїв або небезпечних речовин правоохоронці не виявили.

поліція
поліція

По вул. Академіка Богомольця розташовані школи №54 і №135.

Раніше Знай.uа писав про те, що у неділю, 23 грудня, на Дніпропетровщині стався небезпечний інцидент, пов'язаний із вибухівкою.

Про це пишуть місцеві ЗМІ з посиланням на повідомлення прес-служби поліції області.

У повідомленні йдеться, що у місті Павлоград чоловік кинув гранату у відділення одного з банків.

Правоохоронці зазначають, що ніхто не постраждав внаслідок інциденту, проте було пошкоджено вітрини.

Також Знай.uа повідомляв, що двоє співробітників правоохоронних органів поранені в результаті вибуху в центрі Назрані.