В західному районі Києва на Борщагівці стався жахливий інцидент. Чоловік помер прямо на вулиці за лічені хвилини.

Про це повідомляє "ХК" Telegram-каналі.

Відомо, що чоловік ішов по тротуару і послизнувся на непосипаній доріжці. Він розбив голову і помер на місці. Швидка допомога і поліцейські, які прибули на місце, могли лише констатувати смерть.

Трагедії можна було б уникнути, якби комунальні служби міста справно виконували свої обов'язки і вчасно посипали доріжки. На жаль, часто відповідальність за безпеку, навіть на тротуарах, покладається на самих людей.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Правильно, на**я посипати лід, і так зійде", - обурюються в співтоваристві.

Сотні людей щодня ходять цією вулицею і буквально балансують, щоб не впасти. Опалий сніг давно перетворився ожеледь і місце підвищеної небезпеки. На таких доріжках, на жаль, можна не тільки отримати перелом, але й позбутися життя.

Раніше повідомлялося, що зазвичай люди падають на тротуарах, де лід непомітний і припорошений снігом. Деколи падають по своїй неуважності – говорять по мобільному, розглядають вітрини магазинів. Тому на слизькій дорозі потрібно йти не поспішаючи, злегка розслабивши ноги в колінах. Ставати на підошви, а не п'яти, або пальці.

Піднімати ноги високо не можна, також краще обходити металеві кришки люків, тому що вони найчастіше покриваються льодом.

Йдучи по слизькій дорозі, ніколи не тримайте руки в кишенях – тоді не втратите рівноваги, а при падінні сила удару істотно зменшиться.

Якщо несете сумку з продуктами, краще взяти в обидві руки – для рівноваги. Травматологи застерігають: падати на руки в якому разі не можна –намагаючись полегшити удар рукою, ви ризикуєте зламати зап'ястя або передпліччя.

Нагадаємо, як не впасти на слизькій дорозі і надати першу допомогу взимку: інструкція від лікарів і рятувальників., Щоб не стати наступним у черзі до травматолога.

Як повідомляв Знай. ua, величезна снігова брила ледь не проломив голову жінці: лікарі роблять все можливе, щоб її врятувати. Вона знаходиться в лікарні.

Знай. ua писав, що швидка безжально збила жінку з дитиною. Жорстокість медиків вражає.