У Києві чоловік заявив, що будівля, в якій знаходиться перукарня, замінована. Після цього він спокійно сів у власне авто і поїхав.

Інцидент стався у вівторок, 25 грудня, на проспекті Героїв Сталінграда, 65, повідомляє ресурс "Київ Оперативний".

"Досить доросла людина, виходячи з перукарні, з досить серйозним виглядом вирішила чомусь ляпнути своїм язиком, що приміщення заміноване. Далі спокійно сідає в свій Skoda і їде в невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

Жінки, які працювали в той час у перукарні відразу викликали поліцію. Правоохоронці прибули на місце і перевірили будівлю, але не знайшли жодного вибухового пристрою. Після цього правоохоронці почали розшукувати чоловіка, який повідомив інформацію про замінування.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Поліція знайшла жартівника в іншому районі Києва. Там патрульні впізнали зловмисника по орієнтуванню та затримали його. Нині поліція встановлює обставини події, суть "жарту" і причетність інших до цього інциденту.

За такі загрожує кримінальна відповідальність терміном до кількох років у'язнення.

Нещодавно з'явилася інформація про те, що в Києві група шахрайок використовує гіпноз для виманювання грошей. У мережу виклали фото з камер спостереження, на яких видно, як "працюють" зловмисники.

Постраждала від шахраїв жінка розповіла історію того, що з нею сталося. Вона працює бариста. До неї прийшли 3 клієнтки, яким вона продала напої. Однак третій жінка без роздумів віддала половину коштів, які були в касі.

Нагадаємо, що посеред Москви замінували десять торговельних центрів, людей масово евакуюють після повідомлення екстрених служб. Припускають, що це може бути "спланований теракт", але вимоги безпеки ігнорувати не можна.

Також "Знай.ua" писав, що машину дружини екс-прем'єр-міністра України Анатолія Кінаха пограбували. Винесли чорну сумку, в якій були речі, які мають цінність тільки для самої власниці.

Як повідомляв "Знай.uа", в Україні почастішали випадки крадіжки грошей із банківських карт. Шахраї навчились проводити маніпуляції з банківськими картками через інтернет-покупки їх власників. Експерти порадили, як не стати жертвою інтернет-злодіїв.