Співробітники правоохоронних органів заарештували київську банкіршу під час отримання незаконної винагороди за продаж майна київського банку за заниженою вартістю.

В даний момент суд вирішує питання про обрання жінці запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ГУ Нацполіції Київської області.

"Зловмисницю викрили слідчі Управління з розслідування корупційних злочинів в процесуальним керівництвом Генпрокуратури України при оперативному супроводі СБУ", – повідомили копи.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Так, в ході розслідування поліція з'ясувала, що керівник фінансової установи організувала злочинну схему отримання коштів. Ця схема діяла з листопада цього року. Так, було встановлено, що за реалізацію майна банку за заниженою вартістю чиновниця вимагала майже мільйон гривень.

Варто нагадати, що Вселенський патріарх Варфоломій видав дивний жарт - нібито, за автокефалію Православної церкви України, він взяв хабар цукерками і шоколадом з фабрики українського президента Петра Порошенка.

Варфоломій заявив, що український президент в знак подяки за автокефалію "надіслав в Константинополь цукерки і шоколад зі своєї фабрики".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що днями відомий київський забудовник, засновник компанії Taryan Group Артур Мхітарян заявив, що його шантажує СБУ і вимагає за вирішення питань з Міністерством культури $1 млн.

За словами Артура Мхітаряна, за останні два роки, штучно створено бар'єри для отримання погоджень у Міністерстві культури і організовано корупційну "годівницю".

Нагадаємо, навіть тут встигли: Україна бореться за "чорні" гроші США.

Як повідомляв Знай.uа суд вирішив долю кривдників українського героя: жорстке покарання дізналася вся країна.

Знай.uа писав, українських топ-чиновників спіймали за нахабні махінації з кораблями.