У п’ятницю, 28 грудня, з нагоди новорічних свят на столичному Подолі курсуватиме святковий трамвай.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Журналісти повідомляють, що трамвай буде прикрашений новорічними атрибутами, пасажирів розважатимуть музиканти, казкові персонажі та незвичайні кондуктор та водійка.

На роботу цим трамваєм пасажири їхатимуть із конкурсами та серед прикрас.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В салоні знайшлося місце ялинці та новорічним прикрасам.

"Ми старалися, щоб не сердилися, щоб людям було комфортно та затишно", - каже водійка трамваю.

Квиток і штраф за безквитковий проїзд діятимуть такі самі, як і скрізь, але новорічного настрою від подорожі в останній робочий день року має додатися.

"Буду красива", - обіцяє весела водійка.

На пасажирів чекають жива музика, конкурси та навіть танці.

Нагадаємо, українці гарячково готуються до новорічних та різдвяних свят і вже багато хто вирішив, де ж саме буде зустрічати одне із головних свят року.

Про своєчасну підготовку українців до свят свідчить той факт, що номери в готелях та апартаменти на зимові свята у Львові, Одесі та Києві почали бронювати ще у вересні.

Новий рік у Львові це без перебільшення казково красиво, але подекуди фантастично дорого. Ціни на житло вражають – 7-10 тисяч гривень лише за одну новорічну ніч. Тому досвідчені туристи радять бронювати житло заздалегідь.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Києві за маршрутом №18 від Контрактової площі на вул. Старовокзальну їздить святковий трамвай. Усередині вагона повісили новорічні гірлянди, різнокольорові кульки, а вікна прикрасили білими сніжинками та ялинками.

Про це повідомляє "Типовий Київпастранс".

Пасажири поставилися до такої ініціативи дуже позитивно.

"Це не єдиний новорічний вагон, подібні їздять вже й на інших маршрутах. А до Нового року їх стане ще більше", - пишуть у співтоваристві.

Також Знай.ua писав про те, що наземний транспорт у Києві прикрасили з нагоди Дня Святого Валентина.