28 грудня, голова Святошинської районної державної адміністрації Києва Володимир Каретко привітав Наталю Карій, яка стала 100-тисячним заявником Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) за 2018 рік.

Пр це повідомляє Святошинська РДА.

Пані Наталя подякувала за сертифікат та подарунок і поділилась враженнями: «Це приємна несподіванка - я вражена! Звернулась в Центр, щоб оформити свідоцтво багатодітної сім’ї, а отримала стільки приємних емоцій, дякую».

Очільника район говорить про постійно зростаючий попит на адміністративні послуги. Це фіксується вже четвертий рік поспіль. ЦНАП працює в форматі «відкритий простір» і максимально спрощує процедуру як надання запиту, так і отримання консультації/документації, скорочує час очікування для клієнта та його обслуговування. З моменту відкриття в оновленому форматі ЦНАП відвідало майже 300 тисяч відвідувачів.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Цього року ми провели реформування ЦНАП, що дозволило удвічі збільшити штатну чисельність працівників. Ще сьогодні ви бачите в залі порожні робочі місця для адміністраторів, але по завершенню конкурсу всі 40 адміністраторів будуть проводити прийом відвідувачів. Це скоротить час очікування та збільшить загальну кількість заявників, яких може обслужити ЦНАП» - говорить очільник району Володимир Каретко.

Наразі ЦНАП завершує 2018 рік з ювілейним – 100-тисячним заявником.

Найбільшим попитом користуються послуги з реєстрації місця проживання, реєстрації бізнесу та послуги державної міграційної служби.

"Ми робимо все можливе для того, щоб люди без проблем отримували усі необхідни послуги. Наша робота постійно вдосконалюється, и можу впевнено заявити, що в 2019 року ЦНАП ще більше підвищить якість надання послуг", - підкреслює начальник ЦНАП Юлія Шпак.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі з'явилася корисна функція, за допомогою якої можна дізнатися розмір соціальної допомоги в режимі онлайн.
Як повідомляв портал "Знай.ua", українці скаржаться, що державні установи не надають послуги через неможливість зчитувати з пластикових документів необхідну інформацію.
Також "Знай.ua" писав, що в Україні все більше послуг та пільг виявляються прив'язані до реєстрації вашого місця проживання.