Верховна Рада опинилася під водою, про що написано в повідомленні, опублікованому на Telegram-сторінці KyivLIVE. Як стало відомо, вулиця виявилася повністю затоплена водою внаслідок аварії, яка сталася на місцевому водопроводі.

В результаті у водяній пастці опинилися декілька транспортних засобів, які зупинилися посеред вулиці у невдалий для себе час. Першою була машина служби охорони Renault Logan, до якої тут же поспішили аварійні автомобілі. пожежна автоцистерна АЦ-40 на шасі ЗІЛ-4329, яка приїхала першою, також не змогла нічого протиставити кількості води, розлитої на вулиці і безпорадно зупинилася.

Стало відомо, що в результаті прориву труби застрягла машина служби охорони Renault Logan. На місце аварії прибули аварійні автомобілі. У їх числі - пожежна автоцистерна АЦ-40 на шасі ЗІЛ-4329, однак її спіткала та ж доля - в результаті застрягла і вона.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Через деякий час приїхав повнопривідний рукавний автомобіль АР-2 на шасі ЗІЛ-131. Перша спроба витягнути Renault буксирним канатом закінчилася його разривом. Однак через кілька хвилин автомобіль все ж врятували з водного полону.

Потім рукавний автомобіль почав витягати пожежну автоцистерну. Паралельно засіла в грязь і сніг на бульварі автовишка на ГАЗ-3309.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що незабаром деякі держави можуть повністю піти під воду. Вчені зі світовим ім'ям вже зробили кілька невтішних прогнозів, і вони відзначають, що в результаті численних досліджень було встановлено, що швидкоплинний танення льодів Антарктиди призведе до дуже швидкого підвищення рівня води в Світовому океані.

Як повідомляв портал "Знай.иа": на острові Вікторія в Уганді сталася страшна аварія яхти, в результаті чого загинули 13 осіб. Що стосується ще 60 осіб, то їхня доля досі залишається загадкою. У момент трагедії на борту були присутні 120 осіб, але врятувати вдалося лише 70.

ТакожЗнай.иа" писав, що Гренландія опинилася на порозі екологічної катастрофи, яка становить небезпеку для всього світу. Найбільший льодовик Якобсхавн, частина якого йде під воду, почав розламуватися і танути. Перші ознаки танення гіганта були помічені ще в 2012 році.

Geplaatst door Юрий Гоголев op Vrijdag 28 december 2018