В українській столиці сталася моторошна історія. Так, в одній з квартир житлового будинку знайшли труп молодої жінки, 31-річної Тетяни Романенко. Також відомо, що в квартирі знаходилося ще й тіло її хлопця.

Про це стало відомо завдяки повідомленню блогера Влада Антонова в соцмережі Facebook.

За інформацією блогера, жінка 22 грудня приблизно о 16.30 вийшла з приміщення "Офісбуда" і не повернулася додому.

"Зниклу раніше дівчину Тетяну, 1987 р. н., знайдено вбитою в квартирі, також поруч виявлено труп її хлопця. На місці працюють СОГ та експерти. Приносимо співчуття родичам і друзям загиблої. Не будемо коментувати подію ЗМІ, таємниця слідства", – пише Антонов.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Відомо, що дівчина працювала в приватній будівельній компанії по вулиці Медовій, 5 у Солом'янському районі Києва.

Варто нагадати, що лікарі визнали неосудною жінку, яка втопила двох власних дітей в київському озері. Трагедія сталася ще в жовтні. Про інцидент стало відомо зі слів прес-секретаря прокуратури Києва Надії Максимець.

"В рамках кримінального провадження призначено ряд судових експертиз. Отримано висновки комплексної психолого-психіатричної експертизи стосовно матері загиблих дітей. У них лікарі зазначають, що в момент скоєння злочину підозрювана перебувала в стані неосудності внаслідок психічного захворювання не могла усвідомлювати свої дії або керувати ними", - каже Надія.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що жінка померла під час пологів, дитина перебуває в реанімації новонароджених. Під час пологів у Жидачівській районній лікарні померла 28-річна жінка. Дитина зараз перебуває в реанімації новонароджених, крім нього у жінки залишилося ще двоє дітей. За попередніми висновками медиків, причиною смерті стало ускладнення анестезії.

Нагадаємо, вітчим вбив трирічну доньку на очах у матері, вона не заперечувала.

Як повідомляв Знай.uа у Львові син зарізав матір ударом у серце: вбивцю впіймали біля під'їзду.

Знай.uа писав, українського депутата жорстоко вбили на очах у рідних.