Святкове передноворіччя у Києві не обійшлося без неприємних і навіть травматичних пригод.

ДТП
ДТП

Так стало відомо, що в ніч на 31 грудня в Києві на перетині вулиць Хрещатик і Богдана Хмельницького сталася ДТП з постраждалими. Зіткнулися сміттєвоз "МАЗ" та KIA Cerato, повідомляє Інформатор.

Як розповів водій KIA, він їхав по Хрещатику в бік Бессарабської площі в крайній лівій смузі. Сміттєвоз рухався з ним у попутному напрямку, однак в сусідньому ряду. На перехресті з вулицею Богдана Хмельницького водій "МАЗу" вирішив розвернутися зі свого ряду. Після чого Cerato влетіла в бік сміттєвоза.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

поліція
поліція

Однак водій вантажівки не зупинився відразу і завдав ще більше пошкодження легковій машині. Сміттєвоз у свою чергу зупинився тільки після завершення маневру. В результаті аварії постраждала дівчина-пасажир KIA, її госпіталізували в лікарню.

Швидка допомога
Швидка допомога

Водій сміттєвоза стверджує, що не бачив легковик і був упевнений в маневрі. На місці працювала патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна група. Деталі інциденту наразі з'ясовуються.

Нагадаємо, у Києві на бульварі Тараса Шевченка 30 грудня сталася аварія за участю легкового автомобіля Mercedes C 400 і автобуса цієї ж марки з військовими номерними знаками.

За попередніми даними, водія і дівчину-пасажира легковика госпіталізували. ДТП сталося близько 14:10. Очевидці зазначають, що , водій автомобіля Mercedes з дівчиною-пасажиром на високій швидкості рухався по вулиці Терещенківській в сторону вулиці Льва Толстого. Чоловік спробував проскочити на червоний сигнал світлофора на перехресті з бульваром Тараса Шевченка.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Хмельницькій області сталася страшна ДТП. Так, в ніч з 29 на 30 грудня недалеко від селища Давидківці вантажівка влетіла у покинуте кафе.

У результаті жорсткого зіткнення водій та двоє пасажирів загинули, ще двоє перебувають у лікарні.

Також Знай.ua писав про те, що У Хмельницькій області сталася страшна ДТП.