У неділю, 30 грудня, в центрі Києва на вулиці Великій Васильківській стався прикрий інцидент. Компанія молодих людей, перебуваючи добряче під дією алкоголю, влаштували між собою масову бійку. У ході потасовки один із підлітків напав на правоохоронців, передає "Інформатор".

"У компанії було біля десяти чоловік, але бійка сталася конкретно між двома молодими хлопцями. Крім того, до них постійно намагалася "приєднатися" дівчина, яка кидалася на них, кричала, вимахувала руками і ногами. Інші намагалися їх разбороніть, що виходило не дуже вдало", – йдеться у повідомленні.

"За словами очевидців, причиною конфлікту стало саме те, що один з винуватців бійки заступився за дівчину. Також перехожі уточнили, що підлітки перебували в стані сильного алкогольного сп'яніння", - йдеться в повідомленні.

Причиною конфлікту стала дівчина, за яку один молодий чоловік намагався заступиться.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Правоохоронних органів прибули на місце інциденту. У свою чергу один з учасників конфлікту накинувся на працівників поліції. Поліція затримала молодих людей, а винних і запобіжного заходу тепер встановить слідство.

Раніше "Знай.uа" писав, що п'яні підлітки влаштували люте побоїще з київськими копами: епічне відео.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" банда божевільних гопників громила бітами авто в центрі Києва.

Нагадаємо, віртуозну роботу київської злодійки зняла камера.