В українській столиці сталася моторошна історія. Так, на Троєщині у власній квартирі батько знайшов бездиханне тіло свого сина.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

За інформацією журналістів, інцидент стався 31 грудня. Відомо, що чоловік прийшов до 36-річного сина і знайшов його мертвим. За його словами, син давно приймав наркотики.

Останнім часом на наркотичні засоби не було грошей, і він почав пити. Батько також повідомив, що у сина були дружина і маленька дитина, які виїхали до Польщі і з ними він не підтримував зв'язок.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

При цьому сусіди часто скаржилися на шум і конфлікти в квартирі. Батько відвідував сина тільки забирати платіжки, щоб гасити борги за комунальні послуги. Вранці 31 грудня, батько не зміг відкрити двері квартири своїм ключем і зламав її. У приміщенні він знайшов тіло сина на підлозі. На даний момент, точні причини смерті чоловіка не відомі.

Варто нагадати, що у Вінниці в одній з квартир сталося групове вбивство. Виявлено тіла двох жінок і хлопчика. Трирічну дівчинку госпіталізували в реанімацію з травмами голови. Про страшний злочин, скоєний напередодні Нового року повідомило регіональне управління Нацполіції у понеділок, 31 грудня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у справі про вбивство саудівського журналіста Джамаля Хашоггі, який став "Людиною року-2018" з'явився важливий відеодоказ. Відео показав в ефірі турецький телеканал A-Haber. В кадрі троє чоловіків заносять в резиденцію генерального консула Саудівської Аравії в Стамбулі п'ять валіз і два великих чорних мішка. Ці мішки і валізи транспортували з консульства в резиденцію на мікроавтобусі.

Нагадаємо, українець накинувся з ножем на землячку в Польщі, а потім наклав на себе руки.

Як повідомляв Знай.uа Україна поступово бере Донбас під свій контроль: "сіра зона" вже наша, незабаром повернемо все.

Знай.uа писав, вбивство покупця в Харкові: начальник поліції зробив шокуючу заяву.