В українській столиці у новорічну ніч з'явився на світ 21 малюк. Так, першою у новому 2019 році в Києві народилася дівчинка.

Про це стало відомо завдяки сюжету одного з українських телеканалів.

Так, 21-річна Олена свою маленьку Ангеліну народила о 00:00 годин – на 35-й секунді нового року. Її офіційно зафіксували, як народжену в 00:01.

Усвідомила, що дитина стала дійсно новорічним подарунком, молода мати не відразу – це потім підказав чоловік.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"У мене був такий пекельний біль, що я чекала, коли це все закінчиться", - зізналася породілля Олена Булавенко.

Ольга Снісаренко свою Поліну народила на четвертій хвилині нового року, коли святкові феєрверки били прямо у вікно. Але їй було не до того.

"Я не чула нічого, я не тим була зайнята, як кажуть", - пояснила вона.

У цілому більше інших в новорічну ніч працювати довелося 5-му пологовому будинку столиці, де на світ з'явилися п'ять українців. Усі вони – дівчинки. Лікар Сергій Добарин, який чергував, замість того щоб пити шампанське, в цьому бачить добрий знак.

"Дівчатка народжуватимуть ще дівчаток і хлопчиків, і нас буде більше", - пояснив він.

Варто нагадати, що 27 грудня кабінет міністрів вніс зміни до постанову про порядок надання одноразової натуральної допомоги - так званого "Пакету малюка". Зазначається, що до видачі "Пакунків малюка" залучать фахівців з соціальної роботи, соціальних працівників, фахівців недержавних організацій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що чисельність населення України стрімко скорочується. Причин цього фахівці називають кілька. Про це повідомили представники Державної служби статистики України.

У відомстві оприлюднили дані про чисельність населення країни. Так, станом на 1 листопада 2018 року в Україні проживало 42,198 млн людей, що на 93 тис людей менше, ніж у жовтні.

Нагадаємо, Польщі загрожує катастрофа через українців: тепер їм пропонують громадянство.

Як повідомляв Знай.uа Росія стрімко вимирає: скріпи не допомагають, заборона на геїв теж.

Знай.uа писав, Україна вибила першість у Молдови в міжнародному рейтингу, але пишатися тут нічим.