У вівторок, 1 січня, у Києві сталося зухвале пограбування банку.

ПриватБанк
ПриватБанк

Про це стало відомо із заяви столичної поліції.

У повідомленні йдеться, що в перший день Нового року злочинці вирішили скористатися масовими гуляннями в центрі міста і вчинили злом зачиненого відділення державного Приватбанку в Печерському районі столиці.

Приватбанк
Приватбанк

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Правоохоронці розповідають, що близько 10 години вечора спрацювала сигналізація в філії Приватбанку на вулиці Басейна, 12 / 1-2. Прибувши на місце, поліція охорони і служба безпеки банку побачили пошкоджені вхідні двері зі зламаними замками, також відмичками були зламані двері в касове приміщення.

поліція
поліція

Скільки саме пропало готівки поки ще не підрахували, проте, за даними наших джерел, працювали професіонали. Охоронні прилади були майстерно виведені з ладу-перерізані кабелі сигналізації та живлення камер відеоспостереження. Хоча сервери і знаходяться в іншому місці але непрацюючі камери не могли записати момент крадіжки.

На даний момент тривають слідчі дії.

Нагадаємо, невідомий у середу, 26 грудня, скоїв пограбування банку в Кривому Розі, зумівши винести з відділення понад 14 тисяч євро.

Про інцидент повідомляють в поліції.

Також у поліції зазначають, що лиходій поцупив 85 тисяч гривень, кілька сотень доларів і польські злоті.

За фактом пограбування поліція відкрила виробництво.

Пограбування сталося 26 грудня приблизно о 8:45. Грабіжник погрожував їй ножем, а потім вкрав кошти і втік з місця злочину. 35-річна співробітниця банку була поранена в шию та обличчя.

швидка
швидка

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Чехії в місті Пршибрам в одному з відділень банку Unicredit чоловік захопив заручників.

Вчорашній банкрут, а сьогоднішній злочинець був озброєний пістолетом, яким, на щастя, йому не вдалося скористатися. Також повідомляється, що в заручниках у нього опинилися дев'ять людей.

Також Знай.ua писав про те, що у чеському місті Пршибрам невідомий чоловік захопив 9 заручників в банку.