У Києві 56-річний чоловік розстріляв орендарів своєї квартири. Поранення отримали чоловік і жінка.

Нападником виявився їхній родич, який здавав парі в оренду свою квартиру. Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі Києва.

"У квартиру на бульварі Праці, де приміщення орендує 45-річний чоловік зі своєю дружиною, прийшов її власник, який є їхнім родичем. Чоловік був у стані алкогольного сп'яніння," - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що власник квартири хотів домовитися про оплату за проживання, але розмова переросла в конфлікт.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Згодом чоловік дістав пневматичний пістолет і вистрілив у родича-квартирната. Потерпілий отримав проникаюче поранення ока і втратив його.

Тим часом з роботи повернулася дружина потерпілого і намагалася захистити чоловіка від п'яного родича. Власник квартири вистрілив і в жінку. Вона отримала непроникаюче поранення голови.

Пораненого чоловіка відвезли в лікарню.

Співробітники поліції на місці злочину затримали стрілка. З місця події вилучили пневматичний пістолет іноземного виробництва калібру 4,5 мм.

Чоловікові повідомили про підозру "навмисне нанесення важких тілесних ушкоджень". Йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, експерти розповіли, скільки українцям потрібно відкладати коштів з середньоїзарплатні, щоб придбати квартиру в Україні.

Як повідомляв портал Знай.ua, влада знайшла спосіб, як ралізувати проект з ліквідації хрущовок.

У Верховній Раді зареєстровано відразу кілька проектів закону, які передбачають ввести нові обмеження з використання житлового фонду.

Також Знай.ua писав про те, що українців попередили про нові податки з оренди квартир.