Цьогорічні зимові свята тисячі киян вимушені були зустріти із низкою комунальних проблем. Майже холодні батареї, відсутність теплої води та неприбрані вулиці є головними питаннями, з якими до Контактного центру міста Києва 1551 впродовж грудня звернулися тисячі жителів столиці. Подробиці дізнавалисяЗнай.ua.

Більшість скарг – з питань опалення

Головною проблемою грудня стало питання опалення – з цього приводу до КБУ "Контактний центр міста Києва" 1551 надійшла найбільша кількість звернень.

"Станом на 28 грудня до Контактного центру надійшло 91827 звернень. По питанням опалення – 11241, по питанням щодо скарг про незадовільне посипання вулиць надійшло 928 звернень, з питань прибирання сміття – 757 звернень", зазначає директор КБУ "Контактний центр міста Києва" КМДА 1551 Лариса Жукова.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Скарги з питань опалення надходять з різних районів столиці.

"З 9 листопада 2018 р. після ремонтних робіт по ліквідації аварії системи опалення і до сьогодні у дворі будинку не закопані труби. Це призводить до втрати тепла, за яке платять мешканці. Прошу закопати яму", – скаржиться мешканець мікрорайону Нивки.

Без гарячої води - 8 місяців

Однією з найгостріших проблем вже котрий місяць поспіль залишається відсутність теплої води.

"Вже зверталась із скаргою до Контактного центру міста Києва 1551, 18 листопада, 24 листопада та 2 грудня про відсутність гарячої води з 6 листопада. До сьогодні нічого не відремонтовано. Допоможіть відновити гаряче водопостачання", – повідомляє мешканка Святошинського району у зверненні № К-87696 (5386111).

Сотні мешканців вимушені миритися з такою ситуацією впродовж багатьох місяців.

"За адресою вул. Кулібіна, буд. 5 відсутнє гаряче водопостачання з травня 2017 року. Всі зверенення на 1551 залишаються без відповіді. Прошу допомоги з вирішенням цього питання", – скаржиться киянин у зверненні № Л-24437 (5353943).

Також одним з важливих питань є неприбрані вулиці від снігу.

"Ніякого реагування на заявку і виконання немає. Висилаю Вам фото. Виконавець чекає поки сніг сам розтане", – мешканець Солом'янського району у зверненні № Т-22010 (5395033).

Неналежне прибирання сміття також бентежить багатьох киян – відповідні звернення надходять як зі спальних, так і з центральних районів.

Раніше Знай.ua писав про утилізацію ялинок: повний список адрес, куди кияни можуть здати дерева.

Також Знай.ua писав, що у новорічну ніч Київ поповнився двома десятками маленьких українців: перший з'явився на 35-й секунді.