У Києві відбулась незвичайна акція - громадські активісти, аби привернути увагу міської влади та комунальників до проблеми із асфальтним покриттям, вдалися до оригінального заходу.

Дороги в Україні
Дороги в Україні

Так у районі столичних Позняків на вулиці Урлівській активісти влаштували святкування "Дня народження" для дорожньої ями, повідомляє "Київ Оперативний".

За інформацією, поруч з ямою на проїжджій частині встановили дорожню фішку, яку прикрасили повітряними кульками та табличкою "Ямі на Урловской - 1 рік".

Відповідні фото опубліковано на сторінці спільноти.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Цікаво, що такий незвичайною акцією активісти намагалися привернути увагу комунальних служб. Однак коментарів від останніх на цей момент не надходило.

Нагадаємо, днями у Києві авто провалилося у яму.

Інцидент стався у Святошинському районі міста Києва ввечері, 28 грудня на вулиці Героїв Космосу, 19а. Водій автомобіля Dacia не помітив величезну яму і влетів у неї. Як він сам каже, біля ями не було ні освітлення, ні яких-небудь обмежувальних знаків. Про постраждалих не повідомляється.

Про це інформує Київ Оперативний у соцмережі Facebook.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в західному районі Києва на Борщагівці стався жахливий інцидент. Чоловік помер прямо на вулиці за лічені хвилини.

Про це повідомляє "ХК" Telegram-каналі.

Відомо, що чоловік ішов по тротуару і послизнувся на непосипаній доріжці. Він розбив голову і помер на місці. Швидка допомога і поліцейські, які прибули на місце, могли лише констатувати смерть.

Трагедії можна було б уникнути, якби комунальні служби міста справно виконували свої обов'язки і вчасно посипали доріжки. На жаль, часто відповідальність за безпеку, навіть на тротуарах, покладається на самих людей.

"Правильно, на**я посипати лід, і так зійде", - обурюються в співтоваристві.

Сотні людей щодня ходять цією вулицею і буквально балансують, щоб не впасти. Опалий сніг давно перетворився ожеледь і місце підвищеної небезпеки. На таких доріжках, на жаль, можна не тільки отримати перелом, але й позбутися життя.

Також Знай.ua писав про те, що приблизно 500 працівників зайняті обробкою протиожеледними матеріалами доріг Києва, щоб не утворилася ожеледь.