У київському метро сталась надзвичайна подія. Пасажири налякані, на місці працювали поліція та медики.
Про це повідомила прес-секретаря київського метрополітену Наталія Макогон.
Про інцидент повідомили у пятницю, 4 січня, в центрі столиці на станції метро "Палац Спорту". Як стало відомо, з платформи метро на рейки впав чоловік.

"Інцидент стався на Палаці спорту, але пасажира оперативно витягли, і не було ніякого порушення графіка", - заявила Наталія Макогон.

Зазначимо, що НП сталася ввечері у четвер, 3 січня.
З цього факто національною поліцією розпочато розгляд.
Поки немає підтвердженої інформації про причини даного інциденту.
Як зазначається у відомстві столичного метрополітену, чоловік в результаті падіння не постраждав.
Додамо, нещодавно на станції метро у Києві померла дитина. Дівчнка мала інвалідність та в підземку спустилась разом з бабусею, вони приїхали з іншої області. Але дитині раптово стало зле, медики не змогли повернути її до життя.

Сам "Запорожець" в ДТП перетворився на купу металу. Пасадири були просто приречені.

Як повідомляв портал Знай.ua, рятувальники попереджають українців про смертельну небезпеку в Карпатах та закликають утриматися від походів в гори.

Також Знай.ua писав про те, що після Нового року в українських Карпатах під ялинками дуже багато "подарунків". Наприклад, загублені туристи. Так, на полонині Драгобрат в Рахівському районі Закарпатської області рятувальники знайшли 27-річну киянку.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Дивіться: Надзвичайна подія у київському метро. Вогонь, все в диму і паніка