В українській столиці в ніч з 4 на 5 січня стався дикий випадок нахабного "розводу" пенсіонерки на досить велику суму. Так, приблизно о 3 години ночі жінці з вулиці Круглоуніверситетській, 13 подзвонив невідомий і заявив, що він друг сина і з ним нібито сталася біда.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ, які посилаються на власні поінформовані джерела в поліції.

поліція
поліція

За інформацією журналістів, невідомий заявив, що син пенсіонерки нібито скоїв ДТП і, щоб уникнути в'язниці терміново потрібно 15 тисяч доларів. Незнайомець сказав, якщо зараз не віддати необхідну суму, то сина літньої жінки буде заарештовано і піде під суд. Пенсіонерка повірила і через деякий час віддала кур'єру шахраїв, який явився до неї серед ночі, солідну суму заощаджень - цілих 827 тисяч гривень.

Пізніше пенсіонерка додзвонилася синові і виявилося, що з ним все в порядку. Старенька звернулася в поліцію, але все що вона змогла повідомити про шахрая - це що він був у чорному одязі, близько 30-35 років на вигляд. Співробітники правоохоронних органів порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 190 КК України-Шахрайство. Однак затримати "кидалу" поки не вдалося.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Варто нагадати, що аферисти регулярно здійснюють рейди на банківські рахунки громадян, тепер шахраї намагалися пограбувати ПриватБанк. Про це повідомляє прес-служба банку. У перший день нового року намагалися пограбувати три відділення Приватбанку, всі спроби було попереджно системою безпеки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Харківські правоохоронці затримали двох чоловіків 26 і 30 років, яких підозрюють у розбійних нападах. Цю інформацію повідомили в Головному управлінні Нацполіції в Харківській області.

У перший день 2019 року ця парочка напала на 41-річну жінку. Вони побили її та відібрали мобільний телефон і кільце. Через пару днів від їх рук постраждав 33-річний чоловік. Його теж побили, відібрали мобільний телефон та особисті речі.

Нагадаємо, копи покалічили 81-річного творця знаменитої української "Мрії" і спокійно несуть службу далі.

Як повідомляв Знай.uа євробляхери тижнями стоять у чергах, розмитнення на межі провалу.

Знай.uа писав, водіїв попереджають про шахраїв: не відволікайтеся і не давайте гроші.