Печерський районний суд столиці обрав запобіжний захід Петру Очеретяному, що обгрунтовано підозрюється у вбивстві співробітника Управління державної охорони Василя Хмелюка, повідомляє NEWSONE.

Підозрюваний був арештований на 60 діб з можливістю внесення альтернативної застави в розмірі 600 тисяч гривень. Відомо, що суд задовольнив клопотання прокуратури.

Адвокати Очеретяного, у свою чергу, під час судового засідання наполягали на тому, що немає ніякої необхідності в утриманні під вартою. Вони обґрунтовували свої слова тим, що підозрюваний самостійно з'явився у поліцію і ніяких спроб сховатися після інциденту не робив.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Захисники обвинуваченого підкреслили, що відразу ж після конфлікту Очеретяной попрямував до себе додому, оскільки Хмелюк до того часу ще нібито був живий. Однак прокуратура акцентувала увагу на тому, що підозрюваний зробив спробу змінити зовнішність – під час зіткнення, яке потрапила на камеру відеофіксації, можна розглянути, що у нього є борода. У теперішній же час обвинувачений її збрив.

Як повідомляє сам заарештований, водій легкового автомобіля ледве не збив його собаку. Очеретяной зробив зауваження водієві, після чого між Хмелюком і обвинуваченим виникла словесна перепалка. Разом з ним з машини вийшли ще двоє людей, після чого конфлікт продовжився і Очеретяной завдав потерпілому удар, від якого той впав на землю і помер.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що помер легендарний радянський актор Іван Бортник, який відомий мільйонам людей по своїй ролі у фільмі "Місце зустрічі змінити не можна". На момент трагедії йому було 79 років, при цьому смерть наступила у момент розмови з дружиною. За словами лікарів, причиною став серцевий напад або ж тромб.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у столиці на Гідропарку з води дістали тіло дівчини без видимих слідів насильницької смерті.

Також "Знай.uа" писав, що у новорічну ніч жителю Харкова феєрверком відірвало кисть і сильно пошкодила обличчя. Стан чоловіка медики оцінюють, як стабільно важкий, при цьому його особа довелося заново збирати по частинах.