Екс-боксер, а нині обвинувачений у вбивстві співробітника Управління державної охорони в Києві Петро Очеретяний, поділився своєю версією розвитку конфлікту, повідомляє LIGA.net.

Прес-секретар прокуратури Надія Максимець розповіла про причини конфлікту, в ході якого підозрюваний завдав смертельний удар Василю Хмелюку.

Як вона сказала: "Це була словесна перепалка між підозрюваним і людьми, які під'їхали на машині. За його словами, вони мало не задавили його собаку. Він зробив їм зауваження. У ході перепалки підозрюваний наніс удар".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

При цьому прес-секретар не змогла підтвердити, що потерпілий був співробітником УДО, оскільки, за її словами, цього не прозвучало в судовому засіданні.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у п'ятницю, у другій половині дня, в готелі Дніпро, розташованої на Європейській площі столиці, стався жахливий випадок. Персонал запанікував, коли не зміг потрапити в номер, в якому проживав громадянин Франції, а також не запримітила в ньому ніякого руху. З цієї причини прибиральниця не змогла потрапити в номер, при цьому табличка з проханням не турбувати на ручці була відсутня. Коли співробітники потрапили всередину, вони знайшли іноземного гостя повішеним на ремені.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у центрі Києва молода дівчина покінчила життя самогубством, викинувшись з 23 поверху. Перед цим вона написала три передсмертні записки, які залишила в квартирі, при цьому вони призначалися трьом різним людям. Одна записка адресована брата, який перебуває в Ізраїлі, друга – близьким, а третя - хлопцю по імені Олександр, якому вона повідомила, що вирішила проблему. Сліди насильства на тілі загиблої були відсутні. Слідчим вдалося з'ясувати лише ім'я загиблої – її звали Надія.

Також "Знай.uа" писав, що у Туреччині затримали підозрюваного у вбивстві двох студенток у Харкові. 20-річного зловмисника знайшли поблизу могили батька на кладовище. Після того, як стало відомо про його прибуття на територію країни, Інтерпол звернувся до місцевої поліції, яка здійснила затримання.