У Києві запрацювали пункти обігріву.

Рятувальники повідомили адреси пунктів обігріву в зимовий період 2019 року, які почали своюработу в Києві. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України в Києві.

На сьогодні в українській столиці отримати гарячий чай і погрітися можна в 22 пунктах обігріву у 9-ти районах Києва.

Слід зазначити, що найбільшу чмсло пунктів обігріву зосереджено в Подільському районі столиці. Там у відділеннях денного перебування по вул. Кирилівська 115/3 та вул. Світлицького, 24-А, крім обігріву, у пунктах бажаючі зможуть одержати консультацію по соцзабезпеченню, а також отримати допомогу психолога. Окрім цього, у вищезазначених пунктах розкажуть, як надати собі першу допомогу при обмороженні та переохолодженні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

З повним списком всіх пунктів обігріву Києва можна посилання.

Нагадаємо, Пункти обігріву врятують українців від лютих морозів: як це буде

Такі пункти забезпечені електрикою, дровами та різними продуктами харчування. Для зручності там також планують встановити біотуалети і додаткові контейнери для сміття.

Нагадаємо, три головні помилки при прогріванні автомобіля взимку.

Більшість водіїв неправильно прогрівають свої автомобили взимку, що негативно впливає на стан транспортного засобу і може призвести до поломок.

Як повідомляв портал Знай.uа Нафтогаз переведе українців на буржуйки: і вівці цілі, і Коболєв в теплі. Украина занадто сильно влізла в боргову яму, що зовсім скоро тепло в наших будинках може зникнути. Жарти жартами, а ймовірно, доведеться переходити, як в старі-добрі часи на буржуйки.

Нацкомісія держрегулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) має намір підвищити діючі тарифи на послуги водопостачання та водовідведення для Пат "АК "Київводоканал". Наголошується, що 21 грудня 2018 року на засіданні НКРЕКП було прийнято проекти постанов щодо зміни тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення і тарифів на централізоване постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем).