Кур'єрська служба, що здійснює доставку їжі з mcdonald's, привезла співробітникам Верховної Ради веселий подарунок. Чізбургери і картопля були упаковані в окремі пакети, на кожному з яких чи то доброзичливці з ресторану, чи то безпосередньо кур'єри написали слово "х*й".

Верховна Рада
Верховна Рада

Про інцидент на своїй сторінці у Facebook написала ображена співробітниця ВР, підписана у соцмережі Мелані Подоляк.

У своєму пості дівчина зазначила, що крім нардепів в парламенті працюють і інші люди, які нібито ніяк не пов'язані з провальною діяльністю Ради.

"Так ось, дорогі Glovo або mcdonald's - якщо це послання було направлено для якихось конкретних працівників ВРУ, то ви кажіть. Хоч в бургери не наплювали?", - обурилася Подоляк.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

UPD: безцінний кейс з кризових комунікацій. щойно зі мною говорила дуже приємна людина з PR-відділу McDonalds. ці чудові...

Geplaatst door Melanie Podolyak op Woensdag 9 januari 2019

Втім, насправді, не дуже вже й важливо, кому адресовано послання, наредепам або апарату Ради. Підпис до замовлення фактично відображає ставлення народу до марних дармоїдів, що сидять при владі.

Нагадаємо, послуга доставки їжі з mcdonald's стартувала у Києві наприкінці минулого року, і стала дуже популярною. Втім, якщо кур'єри або працівники ресторанів мережі будуть і далі таврувати замовників, цілком можливо, що доставку і скасують.

Раніше ми писали, що в місті Новомосковську (Росія) стався курйозний випадок. Зловмисники спробували використовувати кота в якості кур'єра для доставки в виправну колонію №6 (ІК-6) наркотичних речовин.

Про це російським ЗМІ повідомила начальник прес-служби регіонального управління ФСВП підполковник внутрішньої служби Маргарита Римар.

Поліція затримала 32-річного жителя Кіровського району області та його 22-річну спільницю. Як кажуть представили правоохоронних органів РФ, двоє зловмисників виготовили саморобний нашийник, в який помістили заборонені речовини — гашиш (5,79 грама) і амфетамін (1,76 грама). Однак їх разом з твариною в нашийнику затримали неподалік від колонії.

Нагадаємо, Кличко порвав Зеленського на "Розсміши коміка"

Нагадаємо, у мережі показали, як приймає ванну вчитель Сплінтер.

Знай. ua писав, що Зеленський благає про допомогу.