В самому центрі української столиці на вулиці Велика Житомирська знайшли тіло 15-річного хлопця, про що повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

Як йдеться у повідомленні: "За два дні до трагічного випадку хлопець посварився з батьками та пішов з дому. А сьогодні, 9 січня, його тіло без ознак життя знайшли в центральній частині столиці".

Як стало відомо, тіло підлітка знайшли перехожі, при цьому воно знаходилося неподалік від будинку, в якому він оселився після сварки зі своїми батьками. На ньому також були присутні характерні для падіння з великої висоти травми, внаслідок чого попередньо кваліфікували подію як самогубство.

На даний момент на місці трагедії працюють правоохоронні органи, всі обставини і причини події встановлюються.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що не так давно у Києві молода дівчина викинулася з 23 поверху, залишивши після себе три передсмертні записки. Правоохоронці, які прибули на місце трагедії, повідомили, що жодних ознак насильницької смерті на тілі не виявили. В ході розслідування було встановлено, що загиблу звали Надія. Одна з передсмертних записок адресована брату дівчини, що проживає в Ізраїлі, друга – близьким, в якій вона дякує їм за підтримку. Третя адресована якомусь Олександру і в ній написані слова любові, а також те, що дівчина вирішила проблему.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в гостинці, розташованій у центрі столиці, був виявлений повішеним громадянин Франції. Персонал запанікував, коли ніякого руху в номері не виявили, а також коли покоївка не змогла потрапити в номер для прибирання, хоча табличка "не турбувати" на ручці дверей була відсутня. Коли ж працівникам вдалося потрапити всередину, вони виявили труп чоловіка, що висів на ремені.

Також "Знай.uа" писав, що у столиці на Повітрофлотському проспекті знайшли труп жінки. Воно знаходилося в технічному тунелі мосту, який проходить над лінією швидкісного трамвая. Правоохоронці повідомляють, що на тілі померлої будь-яких ознак насильницької смерті не виявлено.