У четвер, 10 січня, стало відомо про те, що боксеру Петро Очеретяний, який під час конфлікту у Києві наніс смертельну травму працівнику УДО, вийшов із СІЗО під заставу у 600 тисяч гривень.

Про це повідомляє "Київ Оперативний", посилаючись на заяву речниці прокуратури.

У повідомленні йдеться, що на підозрюваного одягли електронний браслет.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Окрім того цю інформацію у себе в Instagram підтвердила вдова загиблого.

Речниця прокуратури Києва Надія Максимець уточнила, що суд також поклав на боксера низку обов’язків та заборонив спілкування зі свідками.

поліція
поліція

Серед іншого, суд зобов’язав Очеретяного здати документи на виїзд за кордон, перебувати за місцем проживання, прибувати за викликом до слідчого чи прокурора.

"Прокуратура тим часом внесла апеляцію на заставу – і зараз чекаємо на розгляд в Київському апеляційному суді", – зазначила Максимець.

Нагадаємо, Печерський районний суд столиці обрав запобіжний захід Петру Очеретяному, що обгрунтовано підозрюється у вбивстві співробітника Управління державної охорони Василя Хмелюка, повідомляє NEWSONE.

суд
суд

Як повідомляв раніше Знай.ua, екс-боксер, а нині обвинувачений у вбивстві співробітника Управління державної охорони в Києві Петро Очеретяний, поділився своєю версією розвитку конфлікту, повідомляє LIGA.net.

Прес-секретар столичної прокуратури Надія Максимець розповіла про причини конфлікту, в ході якого підозрюваний завдав смертельний удар Василю Хмелюку.

"Це була словесна перепалка між підозрюваним і людьми, які під'їхали на машині. За його словами, вони мало не задавили його собаку. Він зробив їм зауваження. У ході перепалки підозрюваний наніс удар".

Також Знай.ua писав про те, що дружина вбитого співробітникова Управління державної охорони Василя Хмелюка розповіла деякі подробиці інциденту.