Підозрюваного у вбивстві співробітника держохорони, екс-боксера Петра Очеретяного випустили з СІЗО під заставу у 600 тисяч гривень.
Про це інформує "Київ Оперативний" на сторінці в у Facebook.

"На Петра Очеретяного, підозрюваного у вбивстві співробітника УДО, наділи електронний браслет і випустили під заставу 600К грн.", - йдеться в повідомленні видання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про вбивство співробітника охорони президента Порошенка в центрі Києві. Молодий службовець, 26-річний Василь Хмелюк отримав в ході конфлікту серйозний удар в голову, кому йому наніс український боксер Петро Очеретяний. Сам напалник після конфлікту втік з місця злочину.
Пізніше судмедекспертиза показала, що Хмелюк помер в результаті крововиливу в мозок.
Додамо, нещодавно вбита горем вдова загиблого співробітника УДО Василя Хмелюка розповіла свою версію подій того трагічного вечора, коли стався конфлікт її чоловіка з собачником у дворі їх будинку. Все це сталося на її очах та інших родичів.

Вона повідомила, що першу допомогу надав її брат Олексій і друг сім'ї Микита який був разом з ними під час конфлікту

Як повідомляв раніше "Знай.ua", у справі про цинічне убивство херсонської активістки Катерини Гандзюк з'явилася ще одна жертва.

Також "Знай.ua" писав про те, що підозрюваний у вбивстві охоронця Порошенка екс-боксер здався поліції.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Дивіться: Вбивство співробітника держохорони. Затриманому обрали запобіжний захід