Популярний кінотеатр "Київ" виселять із орендованої в центрі столиці будівлі.

Договір оренди вирішили не продовжувати. Про це повідомили в Департаменті комунальної власності української столиці, передає Громадське.

"Для продовження терміну дії договору, який закінчився 4 січня 2019 року, необхідно звернення постійної комісії Київської міської ради з питань власності", - повідомили у департаменті.

Крім того, там зауважили, що подібного звернення про продовження договору не було.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також у департаменті комунальної власності визнали, що з проханням про продовження терміну оренди до них звертався Культурний центр Кінотеатр Київ.

Зазначається, що ухвалюючи рішення про непродовження оренди, департамент керувався листом від Департаменту культури, який планує передати кінотеатр до комунальної мережі Київкінофільм.

Нагадаємо, кожен повинен сходити на новий фільм про українських розвідників на Донбасі - "Позивний Бандерас". Ця картина знята на високому рівні, ця історія розповідає про те, що дійсно відбувається зараз в нашій країні.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в київському кінотеатрі "Жовтень" відбулася церемонія відкриття другого кінофестивалю "Київський тиждень критики". На церемонії нагородження українські кінокритики назвали "Донбас" режисера Сергія Лозниці кращим повнометражним ігровим фільмом.

Також Знай.ua писав про те, що в Україні була знята романтична комедія "Секс і нічого особистого" з шоуменом Сергієм Притулою у головній ролі.