У четвер, 10 січня, стало відомо про незаконне затримання людини поліцією Києва.

поліція
поліція

Про скандальний інцидент повідомила киянка Олена смирнова у Facebook.

Жінка розповіла, що співробітники поліції звинувачували її чоловіка спочатку в приховуванні з місця події, а потім в шахрайстві.

"Вчора моїй мамі на домашній номер зателефонували з поліції і сказали, що нібито на машині, на якій їздить мій чоловік, а зареєстрована вона на тата, збили людину і зникли з місця злочину і запропонували мамі "спуститися вниз". Мама сказала, що на машині їздить не вона, і що авто в даний момент біля Блокбастера, де були Олексей Воробченко і я, і спускатися вона не буде. При виході, ми побачили людей в штатському, які оточили машину і вони почали наїжджати на Льошу, але стаття звинувачення вже змінилася, тепер йому ставили нібито шахрайство. Ніхто з них не представився і не показав ні документи, ні орієнтування на машину. Трохи пізніше на вимогу Льоші вони все ж дали свої ПІБ та посади ", - написала Олена.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

UPD: Леша дома, дали бумажку, что претензий к нему нет, машину вернули. Для журналистов мой номер телефона:...

Geplaatst door Olena Smirnova op Woensdag 9 januari 2019

Коли Смирнова викликала патруль, поліцейські усно підтвердили звинувачення.

"Вони нас більше години тримали на морозі, і мені, і Льоші стало погано - підскочив тиск, у мене ще й температура, хоча я тільки почала видужувати, ми викликали швидку, нам надали допомогу, і відвезли в 8-му лікарню. Біля машини на цей момент залишилися мої батьки з ключами. Льошу з лікарні прямо забрали ці перевертні в погонах, погрожували, що надінуть на нього наручники. Хоча жодного разу чітко сформулювати причину затримання вони не змогли. Машину тим часом забрали на штрафмайданчик там же, на Хорива, 20 ", - розповіла киянка.

При цьому, патрульні відмовилися засвідчити неправомірність дій своїх колег.

Нагадаємо, навколо скандального суду над поліцейськими, які били та грабували людей у харківському метро, розгорівся справжній ажіотаж.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Харкові апеляційний суд прийняв рішення відпустити з СІЗО під заставу п'ятьох поліцейських, підозрюваних у жорстокому побитті пасажирів міського метрополітену, а також у вимаганні хабарів.

Також Знай.ua писав про те, що в супермаркеті "Фора" у Солом'янському районі Києва охоронці жорстко побили покупців.