У Києві загорівся автомобіль, який місцевий житель нещодавно придбав.

Про це повідомляє "Київ оперативний". Відзначається, що займання сталося, коли водій спробував запустити двигун.

Чи постраждав хто-небудь під час інциденту, не повідомляється.

Пригода сталася в Києві на узбіччі проспекту Маяковського на Троєщині.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Водій авто, що спалахнуло, повідомив, що придбав транспортний засіб дві години тому.

"Загоряння автомобіля Ford сталося на проспекті Маяковського, 46. Як вдалося дізнатися, що чоловік-водій купив автомобіль 2 години тому. Займання сталося в момент повторного запуску двигуна", - йдеться в повідомленні.

Автори посту також повідомили, що до приїзду рятувальників авто гасили перехожі і співробітники патрульної поліції.

Нагадаємо, На Донеччині вибухнула шахта: дим і паніка під землею

У Службу порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу, що сталася на шахті "Котляревського". На місце події виїхали чергові відділення дев'ятого Державного пожежно-рятувального загону", - йдеться в повідомленні.

Рятувальники розповіли, що горіло підсобне приміщення шахти. В 11:06 пожежникам вдалося локалізувати загоряння, в 12:00 – ліквідувати. Інформації про постраждалих і жертви поки немає. В даний момент співробітники ДСНС спільно з експертами встановлюють причину займання.

Нагадаємо, раніше з Знай.uа у Києві житловий будинок потонув у вогні – пекельне полум'я не поступається, рятувальники працюють на межі.

В українській столиці в ніч з 24 на 25 грудня сталася страшна трагедія. Відомо, що в Києві рятувальникам довелося ліквідовувати возгорание у триповерховому приватному будинку.

За інформацією екстрених служб столиці, вогонь за лічені хвилини охопив десятки квадратних метрів будівлі, на фото, які опублікували столичні журналісти, видно, як вогонь перекинувся на дах.

Напомним раніше повідомлялося, що в Києві на перетині вулиць Жукова і Шолом-Алейхема (Лісовий масив) згоріло приміщення ресторану "Чумацький двір". Пожежа виникла в приміщенні складу ресторану. Вогонь спалахнув близько 18 години в неділю, 23 грудня, передає "Інформатор".