В центральному районі української столиці стався вельми тривожний інцидент. Так, на Солом'янці працівник однієї з київських СТО в стані алкогольного сп'яніння викрав авто з боксу і влаштував "догонялки" з працівниками поліції.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

Патрульні помітили авто, що дивно рухалося дорогою приблизно о 02.45 ночі.

За інформацією журналістів, поліцейські патрулювали вулицю Смілянську і побачили на проїжджій частині Mercedes на "євробляхах", який їхав "змійкою". Копи подали водієві знак, щоб він зупинив машину, але той в свою чергу набрав швидкість і спробував втекти від поліцейських.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонерам "дозволили" не платити за доставку газу: деталі важливої ​​заяви Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тарифи на газ для українців: Кабмін ухвалив важливе рішення
Показати ще

Після пари хвилин погоні, правоохоронцям вдалося обігнати універсал і перекрити дорогу, внаслідок чого чоловік все-таки зупинився. У гонщика при собі не було документів. Але вдалося з'ясувати, що він працівник СТО, яке знаходиться навпроти Волинської оптової бази, де Mercedes стояв на техобслуговуванні. У зловмисника були ознаки алкогольного сп'яніння: невиразна мова, різкий запах з рота і нерівна ходьба. Але проходити перевірку на драгере він відмовився.

У підсумку виявилося, що чоловік викрав машину з боксу і прямував "на пошуки пригод". Якщо б його не помітили патрульні, про крадіжку стало відомо тільки на наступний день.

Варто нагадати, що вночі 10 січня біля міськради в обласному центрі ходила дівчина в нижній білизні. Відповідне відео виклали в співтоваристві krop.police в Instagram, як інформує медіапортал DOZOR. Так, дівчина в чобітках і трусах пройшлася по вулиці Тараса Карпи (Тімірязєва) повз торгового центру "Plaza" і приміщення міськради.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 11 січня в Харкові на проспекті Московський, 256 зруйнувалася покрівля торгового павільйону. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

"11 січня о 19:43 у місті Харків по проспекту Московському, 256 сталося руйнування метало-каркасних конструкцій недобудованого торгового павільйону, в результаті чого постраждали 3 людини, яких було госпіталізовано до лікарні", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, генерал ЗСУ потрапив у страшну ДТП під Миколаєвом: машина всмятку, черепно-мозкова травма.

Як повідомляв Знай.uа у Харкові збудували громадський туалет за ціною трикімнатної квартири: там щебечуть птахи, і плавають рибки.

Знай.uа писав, євробляха розгромила мрію українських студентів: вони вклали в це останні гроші.