У Києві молодий чоловік загинув, викинувшись з вікна, пише Politeka. Прикрий інцидент стався у Солом'янському районі на вулиці Миколи Голега п'ятницю, 11 січня.

"Хлопець з невідомих причин покінчив життя самогубством. Відомо, що спочатку він покурив на 11 поверсі, після чого піднявся на 13, звідки і вистрибнув", – повідомили ЗМІ.

За даними журналістів, загиблому було 19 років і він мешканець міста Гостомель під Києвом.

Як повідомлялося, двоє чоловіків на Харківщині покінчили життя самогубством у четвер, 10 січня.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Перша трагедія сталася в Харкові на вулиці Богомольця, де 20-річний хлопець вистрибнув з вікна під'їзду на дев'ятому поверсі. Повідомлення про інцидент надійшло в Новобаварське відділення поліції у 15:40, розповіли в обласній поліції.

Приїхавши за вказаною адресою, слідчо-оперативна група встановила, що загиблий жив у цій багатоповерхівці. Що штовхнуло хлопця на такий радикальний крок, правоохоронці з'ясовують.

Ще одне самогубство зафіксували в Куп'янському районі. У селищі міського типу Ковшарівка 41-річний чоловік вистрибнув з вікна дев'ятого поверху у 16:16.

Правоохоронці з'ясували, що загиблий хворів на туберкульоз. За словами його дружини, він перебував на обліку у лікаря-психіатра і раніше не раз говорив про свої наміри звести рахунки з життям.

Нагадаємо, нищівний вибух у житловому будинку Маріуполя шокував українців.

Як повідомляв "Знай.uа" поліція розповіла тривожні подробиці вибуху в Маріуполі.

В суботу ввечері 5 січня, в Центральному районі міста Маріуполя Донецької області в житловій квартирі пролунав страшний вибух. В 21:20 надійшов виклик в поліцію. Слідчо-оперативна група одразу ж вирушила на місце події. В результаті вибуху, за попередніми даними, загинуло дві людини.