Київський річковий порт і вокзал перетворились на справжі середньовічні руїни.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що колишній річковий порт розташовується на правому березі Дніпра в історичній частині Києві.

Варто відзначити, що визначна історична будівля, навколо якої колись вирувало життя, зараз перебуває у жалюгідному стані та вже десятиліття чекає на реконструкцію.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Крім того варто відзначити, що приміщення річкового вокзалу зараз більше нагадують декорації до фільму катастрофи чи навіть апокаліпсису.

Обвітрені стіни кімнат річкового вокзалу розписані вуличними художниками. Не дивно, адже тут часто проходять нелегальні рейв-тусовки.

Разом з тим варто відзначити, що у російському місті Новосибірськ на Річковому вокзалі атракціон під назвою "360 градусів" зламався під час чергового сеансу катання. Очевидці кажуть, що з конструкції вилетіла якась деталь, і рух зупинився.

Через це відвідувачі провисіли кілька хвилин вниз головою. Постраждали кілька людей.

Дівчина, яка перебувала на атракціоні в момент його зупинки, розповіла, що люди бачили, як з конструкції вилетіло якесь колесо, після чого конструкція перестала рухатися.

Аварію довелося усувати вручну. Група чоловіків прокрутила механізм до кінця самостійно. У дівчини, що стала свідком і мимовільним учасником історії, від ременів залишилися подряпини та синці. Всі були дуже налякані і боялися, що ремені безпеки можуть не витримати.

Зараз атракціон закрили, проводяться ремонтні роботи.

Варто відзначити, 15 червня, у США у Флориді, на території парку розваг вагон з'їхав зі спеціальної колії і повис на атракціоні. Всього в результаті події постраждали вісім людей. У парку розваг Дейтона-Біч в американському штаті Флорида сталася аварія на одному з атракціонів.

За даними місцевих ЗМІ, під час катання на американських гірках вагончик з людьми зійшов з колії, в результаті чого дві людини впали з висоти майже 10 метрів, отримавши травми. Після цього екстрені служби евакуювали 10 пасажирів, якы залишалися у вагончиках, шестеро з яких також звернулися за медичною допомогою.

Нагадаємо, археологи натрапили на криваву зброю минулого.

Як повідомляв "Знай.ua", унікальні фото Києва у незвичному форматі.

Також "Знай.ua" писав, що як виглядав Львів у VIII столітті.

Київський річковий вокзал можут перетворити на розважальний центр