Столичні правоохоронці затримали трьох злочинців, які не так давно вчинили напад на таксиста і відібрали його автомобіль, про що повідомляє відділ комунікації київської поліції.

У Дніпровське управління поліції надійшла заява про те, що на Харківському шосе троє чоловіків незаконно заволоділи автомобілем Форд Ескорт, після чого на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група і патрульні поліцейські.

Як було встановлено, близько 04:00 таксисту зателефонував чоловік, який до цього кілька разів користувався його послугами, і попросив відвезти його з товаришами в центр Києва. Після того, як автомобіль приїхав за вказаною адресою, в салон сіли троє чоловіків і почали погрожувати таксисту ножем, після чого той віддав їм 1000 гривень, а також і ключі від власної машини.

У столичній поліції розповіли: "Після звернення потерпілого в столиці ввели оперативний план для розшуку авто. Пізніше зловмисників затримали на викраденому автомобілі. Ними виявилися іноземці - 1990, 1991 і 1996 років народження, які зараз знаходяться під слідством за крадіжки та грабежі. Їх доставили в управління поліції для подальших слідчих дій".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зловмисники були затримані в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України, а вилучені у них речові докази відправили на експертизу.

Начальник управління підкреслив: "Ми почали два кримінальних провадження за частиною другою статті 187 (Розбій) та за частиною 3 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такого".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в одного зі священиків на Львівщині виявили цілий арсенал зброї, серед якого пістолети Макарова, 39 патронів для короткоствольної нарізної зброї, а також пістолети-кулемети, нарізна зброя і граната РГД-5.

Як повідомляв портал "Знай.uа": українські фанати випадково зустріли в Малайзії бомжа, яким виявився колишній гравець Динамо Борис Деркач. Ще під час своїх виступів за українську команду він пристрастився до казино, де залишив величезну суму, а потім почав свій шлях по різним клубам, поки не попався на бандитизмі і сів у в'язницю.

Також "Знай.uа" писав, що херсонські поліцейські затримали чоловіка, який намагався незаконно відправити в Росію колекцію предметів старовини.