У Голосіївському районі столиці собака напала на людей в під'їзді власного будинку, про що стало відомо з повідомлення в співтоваристві dtp.kiev.ua у Facebook.

У повідомленні йдеться: "Серйозне НП у Києві в Голосіївському районі. На вул. Академіка Заболотного, 102 американський стафф покусав двох жінок. В однієї з них травми середнього ступеня тяжкості. Жінку в терміновому порядку рятувальники спустили з 18-го поверху і передали в руки швидкої допомоги".

Не так давно курйозний випадок стався зі службовою собакою з Флориди, яка отримала передозування наркотиками під час перевірки пасажирів плавучого фестивалю електронної музики. Після ретельного обнюхування одного з пасажирів пес по кличці Джейк почав підозріло себе вести. За словами поліцейських, собака втратила координацію і відчувала судоми. Собаці дали препарат, який використовується для нейтралізації передозування у людей, після чого відправили до ветеринара. Повідомляється, що Джейк йде на поправку і незабаром повинен повернутися на роботу. Аналізи показали, що він виявив екстазі, після чого копи знайшли винуватця інциденту і заарештували його.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у мережі одна з собак отримала величезну популярність завдяки своїй неймовірній жадібності. Останній ролик, знятий на Різдво, викликав масу емоцій у глядачів. Господиня вихованця по кличці Дейзі купила їй дві іграшки, проте собака не бажала, щоб хтось торкався її подарунка і всіляко оберігала іграшки. Як розповіли власники Дейзі, вона завжди влаштовує подібні сцени, проте все закінчується без травм і мирно.

Як повідомляв портал "Знай.иа": мешканця міста Тайбэ, розташованого на острові Тайвань, оштрафували за те, що він відправив симпатичного капловухого котика в картонній коробці поштою. Співробітників відділення насторожив шум з коробки, і вони були вражені, коли дістали звідти кошеня.

Також "Знай.иа" писав, що вічно незадоволений пес, який знайшов величезну популярність в мережі, насправді дуже добрий і веселий. Його господиня розповіла, що він навіть врятував її від тяжкої хвороби.