У Києві призупинено рух тролейбусів маршруту № 38 в напрямку Національного музею історії України в Другій світовій війні.

Сталося це через гасіння пожежі у будівлі, що належить монастирському комплексу Києво-Печерської лаври.

Цю інформацію повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації з посиланням на комунальне підприємство "Київпастранс".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"З 17:48 зупинено рух тролейбусів маршруту № 38 в напрямку Національного музею історії України в Другій світовій війні. Рух перекрито у зв'язку з гасінням пожежі в будівлі за адресою: вул. Лаврська, 23". йдеться в повідомленні

Нагадаємо, у межі Шевченківського і Солом'янського районів Києва в результаті обриву електромережі на тролейбусній лінії сталася жахлива ДТП з перекиданням авто. Цю інформацію повідомляють Вартові.Еспресо. На Повітрофлотському шляхопроводі стався обрив і провисання проводів електроенергії для тролейбусів.

Водій тролейбуса розповів, що у нього спрацювала сигналізація, яка сповістила про відсутність напруги в проводах. Він зауважив, що вони провисли. Відразу ж, зупинивши свій транспортний засіб і знеструмивши його, водій поставив аварійні знаки на дорозі та помітив сам провід.

У той же час водій Daewoo не побачив провід і наїхав на нього. В результаті чого автомобіль підкинуло вгору на рівень даху тролейбуса і сталося перекидання. На щастя водій Lanos значних травм не отримав і від госпіталізації відмовився.

Також портал раніше писав, в Києві на Французькому бульварі в районі стадіону Динамо "КаМАЗ" провалився в яму. Передає УСІ. На проїжджій частині машина заїхала в провал і застрягла правою стороною. Водій не може самостійно витягнути авто.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", євробляха розгромила мрію українських студентів, вони вклали в це останні гроші.

Також "Знай.uа" писав про те, що переповнена маршрутка зіткнулася з легковиком на слизькій трасі.