СЕО інтернет-провайдера "Павутина" Олександр Арутюнян виклав у Facebook в закритій групі порівняльну таблицю, в якій з відкритих джерел зібрані пропозиції послуг інтернет-доступу і телебачення від більш ніж 60-ти різних компаній.

В список потрапили як розцінки і швидкісні характеристики великих операторів, таких як "Укртелеком", "Воля", "Київстар", так і цінники на послуги від локальних мереж.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто відзначити цікаве дослідження американських вчених, які встановили, хто найчастіше обманює в соціальних мережах.

Вчені провели дослідження, в якому брали участь більше 3,5 тисяч людей у віці від 65 років. Експеримент почали ще в 2016 році.

Протягом декількох років учасники експерименту постійно користувалися Facebook. Наголошується, що деякі з них до початку дослідження мали сторінку в цій соціальній мережі. В результаті було встановлено, що люди, які належать до зазначеної вікової категорії, в два рази більше публікують неправдиві новини, ніж ті, чий вік 45-65 років. Також, люди похилого віку в 7 разів частіше публікую фейки, ніж молодь у віці 18-29 років.

На даний момент учені не можуть пояснити, з якої причини так відбувається. Вони припускають, що ця тенденція може бути пов'язана з низьким рівнем досвіду у літніх людей щодо користування Інтернетом. Також вчені припускають, що вразливість до фейків є наслідком втрати концентрації уваги в похилому віці.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що компания Google планує застосувати вимоги до нав'язливої інтернет-реклами, які зараз діють для Європи і Північної Америки, по всьому світу. За словами старшого директора продукції Chrome, вже влітку 2019 року, браузер зможе блокувати величезну кількість реклами. Встановлювати нічого не потрібно, оскільки система сама відповідатиме за блокування.

Як повідомляв портал "Знай.uа": незабаром Windows 7 заборонять і позбавлять підтримки, унаслідок чого необхідно буде придбати новий комп'ютер для роботи з Windows 10. Таким чином в компанії вирішили збільшити кількість продажів, особливо враховуючи її монополію на ринку ОС.

Також "Знай.uа" писав, що у Борисполі вилучили рекордну кількість смартфонів та аксесуарів, які намагалися приховати від митного контролю.