У Києві поблизу торгового центру сталася масштабна аварія за участі трьох автомобілів.

Інцидент стався поблизу ТЦ "Дарниця", вночі 15 січня. Про це повідомляє ресурс dtp.kiev.ua.

"На Харківському шосе 49 зіткнулися три автомобілі, які від удару розкидало поп проїжджої частини," - йдеться у повідомленні ресурсі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Зазначається, що не вдалося встановити кількість постраждалих. Проте ресурс нагадав водіям, що в зимовий період варто дотримуватися дистанції і бути уважними під час керування автотранспортом.

Нагадаємо, раніше під Харковом сталася жахлива ДТП: трупи вирізали з купи металу.

Під Харковом сталася смертельна автомобільна аварія. В результаті зіткнення мікроавтобуса Volkswagen і автомобіля Hyundai загинуло чотири людини.

Нещастя сталося 14 січня у 08:00, на автотрасі неподалік від міста Чугуєва, передає ГУ Національної Поліції в Харківській області. За попередніми даними, всі загиблі – дорослі, дітей немає. На місці працюють правоохоронні органи, зараз проводять огляд місця події. Подробиць трагедії поки немає, слідство встановить всі обставини і причини аварії.

Раніше в Дніпрі вантажівка на шаленій швидкості протаранив трамвай, пасажира терміново госпіталізували.

13 січня в Дніпрі водій вантажівки скоїв наїзд на трамвай на перехресті вулиць. В результаті постраждали дві людини.

Цю інформацію кореспондент УНН отримав у прес-секретаря патрульної поліції в Дніпропетровській області Людмили Копиленко.

"Водій "МАЗ" попередньо пояснив, що рухався по вулиці Січових Стрільців у напрямку вулиці Святослава Хороброго, і коли на перехресті загорівся червоний сигнал світлофора, то не спрацювали гальма, і він зіткнувся з трамваєм, який рухався по вулиці Святослава Хороброго", - сказала прес-секретар.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", євробляха розгромила мрію українських студентів, вони вклали в це останні гроші.

Також "Знай.uа" писав про те, що переповнена маршрутка зіткнулася з легковиком на слизькій трасі.