У вівторок, 15 січня, в Києві за адресою вулиця Липківського, 34 виявили труп хлопця. Тіло лежало біля 16-поверхового будинку.

Все сталося близько 22:00. Про це Інформатору стало відомо на місці події.

За попередньою інформацією, хлопець 1998 року народження — громадянин Марокко, але навчався в Україні. Вчора він запізнився на свій літак і залишився в квартирі у знайомих за адресою вулиця Липківського, 34.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як розповіли поліцейські, коли молоді люди вже відпочивали, хлопець різко підвівся і виліз на підвіконня. Дівчата, які перебували в квартирі разом із самогубцею, намагалися утримати молодого чоловіка за штани, проте хлопець почав падати за вікно і вислизнув вниз.

На жаль, від отриманих травм іноземець помер на місці. Під час падіння він також обвалив кондиціонер. Місцеві мешканці розповіли, що почули жіночі крики, після яких вони почули хлопок, а одна з жінок бачила, як чоловік звисав з вікна 14-го поверху.

Що стало причиною жахливого вчинку - встановлять слідчі. На місці працювала поліція, слідчо-оперативна група та медики. Деталі того, що сталося, встановлюються.

Нагадаємо, у Києві хлопець викинувся з 24 поверху на очах батьків: фото трагедії потрапили в мережу, 18+. У Києві молодий хлопець наклав на себе руки на очах у батьків. Хлопець був тверезий, але просто вистрибнув з вікна висотки, і присутність літніх батьків чоловіка не зупинила. Що стало причиною самогубства, в якому стані знаходився потерпілий, які обставини спонукали його на цей божевільний крок – тепер розбиратиметься слідство.

Раніше Знай.uа писав дику історію про те як дівчинка дивом врятувалася від маніяка, який стратив усю її сім'ю.

Також ми писали, що під Одесою чоловік розправився з дружиною і дочкою з особливостями розвитку.