У самому центрі столиці сталась надзвичайна подія - біля входу на станцію метро "Палац спорту" біля ТРЦ "Гулівер" підлітки з кулаками накинулись на чоловіка.

Про це повідомляє на сторінці Facebook Ілона Силенко, яка в ході події отримала тілесні ушкодження та погрози.

"Приблизно в 20:00 - 20:10 ці нелюди компанією з 10-15 чоловік побігли за чоловіком на моїх очах і, збивши його з ніг, почали по-звірячому бити його ногами по печінці, голові. Я почала просити, щоб зупинилися, на що дівчата кинулися і почали намагатися бити мене. Я викликала поліцію. Вони втекли, але на станції метро ми знову зустрілися і завдяки чоловікові затримали кількох", - розповіла Ілона.

Дівчина одразу ж звернулась до правоохоронців та написала заяву на кривдників.

"Якщо ви знаєте батьків або цих нелюдів, пам'ятайте, що дівчата на фото не дівчатка, особливо, якщо вони навчаються в одному класі з вашими дітьми! Прошу написати імена, якщо когось впізнаєте!" - попросила Силенко.

Зазначимо, підлітків затримали поліцейські. Наразі всі обставини з'ясовуються.

Нагадаємо, у Києві біля станції метро "Університет", на території ботанічного саду безпритульного чоловіка жорстоко побили та підрізали.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві колишня вчителька мало не вбила всіх мешканців багатоповерхівки. Жінка хотіла звести рахунки з життям та пеперізала газовий провід.

Також Знай.ua писав про те, що в одному з супермаркетів "Сільпо" у Києві сталась трагедія. Помер покупець, чоловіку раптово стало зле у відділі солодощів.