Відома російська журналістка, екс-кандидат в президенти РФ і світська левиця Ксенія Собчак приїхала в українську столицю. І буквально з перших хвилин перебування в Києві оскандалилася. У соціальних мережах з'явилося коротке відео Ксенії з Європейської площі, однак підпис до відео зроблено з помилкою.

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

Відеозапис відразу почали репостити з численними коментарями, і вельми невтішними для Собчак. Про це стало відомо завдяки великій кількості коментарів у мережі Instagram.

"Ну не може сьогодні будь-яка російська зірка будь-якої свіжості не хайпонути на темі України. Ось і ця героїня "Миротворця" Собчак щось подібне сьогодні вчудила. Ще безграмотно написала. Хоча, може, хтось її в Київ на корпоратив запросив?" — запитує політолог Олексій Голобуцький.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

"При росімпєрії так писався Київ? Чи у кінці ще твердий знак?", — поцікавилася Тамара Ліхтей.

"А де ви бачили, щоб ватник або ватница грамотно писали українською без помилок? Вони і російською пишуть з помилками", — констатував користувач мережі Андрій Саєнко.

Варто нагадати, що в жовтні Собчак заявила, що з точки зору міжнародного права Крим належить Україні. Політик також запропонувала провести на півострові новий референдум, який би повністю відповідав законам. У липні московська прокуратура не знайшла в її словах ознак екстремізму. Українська сторона назвала проведення подібних дій на території Криму небезпечними.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в квартиру відомого московського стиліста і близького друга Ксенії Собчак Едгара Мушулова завітали з перевіркою поліцейські. Про це передає телеграм-канал Mash. Копи знайшли у 27-річного візажиста 0,35 грама кокаїну. За їх версією, Мушулов збирався продати наркотики. Тепер проти нього порушено кримінальну справу за зберігання заборонених речовин.

Нагадаємо, Собчак розгорнула український прапор на своєму тілі: щоб бачила вся Росія.

Як повідомляв Знай.uа Собчак і Віторган розвіяли чутки про розлучення пікантним відео: спочатку на пляжі, потім в ліжку.

Знай.uа писав, Собчак прокоментувала розлучення з Віторганом: відпустіть минуле, хоч це і складно.