Поки поліція гається та розбирається, київські ультрас розшукали учасників банди підлітків, які "відзначилися" нападами на перехожих у центрі столиці. "Діток" змусили публічно покаятися за свої дії.

Про це повідомив паблік "Київ Оперативний", який і виклав відео "покарання".

"Поки одні там когось "шукають" та "встановлюють", хлопці з однієї навколофутбольної організації самостійно знайшли "дітей", які вибачилися за свій вчинок і передали спортивне вітання читачам", - йдеться в коментарі авторів відео.

Обережно, на відео присутня ненормативна лексика. Відео 21+ Доки одні там когось «шукають» та «вставлюють», хлопці з однієї навколофутбольної організації самостійно знайшли «дітей», які вибачилися за свій вчинок та передали спортивне вітання всім читачам. Суть тут: https://kyivoperativ.info/other/xronologiya-podij-ditlaxi-yaki-zdatni-na-nedityachi-vchinki/

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 16 januari 2019

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Кияни підтримали дії ультрас.

"Діти" себе називають ультрас лише до першої зустрічі зі справжніми ультрас ... "- констатувала користувачка Женя Чаркіна.

Нагадаємо, увечері 15 січня біля входу на станцію метро "Палац спорту" група з 10-15 підлітків збила з ніг чоловіка і влаштували групове побиття.

Наступною постраждалою стала киянка Ілона Силенко, яка, ставши свідком інциденту, спробувала втрутитися. Саме вона й опублікувала відео зі звірствами банди неповнолітніх. Кадри вражають дитячою агресією, особливо жорстокістю неповнолітніх дівчат.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Росії школярі ледь не вбили викладачку.

Також Знай.ua писав, у Києві копи схопили на вулиці чоловіка і вибивали зізнання