Рух транспорта на Північному мосту Києва буде частково обмежений комунальною корпорацією "Київавтодор".

Цю інформацію повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що рух буде частково обмежено у зв'язку з ремонтними роботами 19-20 січня.

"19 і 20 січня з 9:00 до 20:00 у зв'язку з ремонтом перильного огородження на Північному мосту через р. Дніпро буде частково обмежено рух транспорту у першій смузі руху в напрямку житлового масиву Троєщина". йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Київавтодор" просить водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей.

Нагадаємо, валідатори, встановлені в минулому році в салонах громадського транспорту в рамках впровадження електронного квитка, почали прочитувати "картки киянина" . Тепер пільговики, які ними користуються, зобов'язані реєструвати свою карту при кожній поїздці. Написи на валідаторах в автобусах і тролейбусах змінилися, пише Хвиля.

Якщо раніше пасажири бачили "тест системи" або "закриту систему", то тепер на них висвічується "піднесіть картку" (правда, є і непрацюючі). Кондуктори активно цікавляться, у кого з пасажирів є "картка киянина", і просять її просканувати.

"Ось так, підходьте, прикладаєте, чекаєте, коли пискне", – не лінуються роз'яснювати кондуктори.

Вони розповідають, що за кількістю зареєстрованих за допомогою валідатора пільговиків підприємство потім буде отримувати компенсації за їх перевезення. У Київпастрансі пояснюють, що гроші під час реєстрації на валідаторі з картки не списуються.

Раніше портал писав, що київським пасажирам розповіли, як і де можна придбати електронний квиток у транспорті.

Як повідомляв раніше Знай.uа, пасажирам пояснили, коли вони можуть і повинні вимагати компенсацію за неналежні авіапослуги.

Також Знай.uа писав, що після скасування візового режиму з ЄС все більше українців мріють про подорожі, і звичайно ж, більшість шукає бюджетні варіанти. Фахівці розповіли, як можна заощадити на авіаперельотах до 50%.