У суботу, 19 січня, на пероні станції метро "Лук'янівська" помер чоловік.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що загиблому було 80 років. Відзначається, що сам інцидент відбувся близько 11:20, коли чоловік йшов по пероні станції метрополітену, та у який момент йому стало погано, він упав на землю.

На допомогу чоловіку відразу ж кинулись очевидці та викликали швидку допомогу. Лікарі, які прибули на виклик намагались врятувати чоловіка та протягом 30 хв застосовували засоби реанімації, проте їх старання виявились марними. Чоловік помер, не приходячи до тями. На місці працювала бригада швидкої допомоги і поліція метрополітену. Подробиці події встановить слідство.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що у середу, 16 січня, в Києві сталася автомобильная аварія, яка закінчилася трагічно. На вулиці Пухівській що в Деснянському районі автомобіль Daewoo Lanos збив пішохода, не залишивши нещасному жодного щанса вижити.

Як розповів винуватець події, чоловіка, який переходив дорогу, він помітив в самий останній момент, і не встиг загальмувати. Пішохід помер на місці – швидкої допомоги залишалося лише констатувати смерть. На вигляд загиблому 55-60 років.

За словами водія Daewoo Lanos, ця ділянка дороги погано освітлений, частина ліхтарів не працює. Автомобіль зупинився в 15 метрах від місця наїзду. На місці ДТП чергував екіпаж патрульної поліції, викликана слідчо-оперативна група.

Крім того варто відзначити, що у самому центрі столиці сталась надзвичайна подія - біля входу на станцію метро "Палац спорту" біля ТРЦ "Гулівер" підлітки з кулаками накинулись на чоловіка.

"Приблизно в 20:00 - 20:10 ці нелюди компанією з 10-15 чоловік побігли за чоловіком на моїх очах і, збивши його з ніг, почали по-звірячому бити його ногами по печінці, голові. Я почала просити, щоб зупинилися, на що дівчата кинулися і почали намагатися бити мене. Я викликала поліцію. Вони втекли, але на станції метро ми знову зустрілися і завдяки чоловікові затримали кількох", - розповіла Ілона.

Нагадаємо, на відео потрапив нахабний водій, який збив на переході жінку з дитиною.

Як повідомляв "Знай.ua", жінку заживо з'їли на робочому місці.

Також "Знай.ua" писав, що підступна смерть спіткала киянина просто в "Сільпо".

Сергій Нагнибедюк розповів про свій героїчний вчинок у Сніданку з 1+1