Шулявський міст у Києві планувалось перекрити і демонтувати навесні 2019 року. Це один з найбільших цьогорічних інфраструктурних об’єктів столиці.

Кияни неабияк очікують реконструкцію Шулявського моста.

Ось таким буде новий Шулявський міст, пише KyivLIVE. Розв'язку планують з трьома з'їздами та кілометровою велодоріжкою завширшки 2 метри.

Передбачається, що на проект витратять 0,83 млрд. гривень. Але зараз роботи призупинили через суттєве недофінансування.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тож якою зрештою буде сама розв’язка, адже є цілий рух ініціативних киян, котрі проти затвердженого проекту і просять провести архітектурний експрес-конкурс, в б якому взяли участь і альтернативні пропозиції. Втім, їхні петиції столична влада чомусь ігнорує.

Нагадаємо, ремонтують чи демонтують? Біля Шулявського моста помічена будівельна техніка, місцеві жителі розкрили суть.

У Києві біля "втомленого" Шулявського шляхопроводу виникла глибока траншея. Вона нічим не огороджена і проходить біля пішохідної доріжки. Як пояснили місцеві мешканці, була викопана траншея пару днів тому. Швидше за все, у неї будуть укладати комунікації. Біля Шулявського шляхопроводу помічена працююча будівельна техніка.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Київрада прийняла бюджет з "дірками" і проколами: "Ганьба такій владі - їх обіцянки нічого не варті"

Минулого тижня депутати Київради затвердили бюджет міста, що склав понад 57 млрд грн. Здавалося б, своєчасне прийняття коштів має забезпечити вчасне фінансування всіх галузей розвитку столиці. Однак, як виявилося, народні обранці не врахували головного аспекту - без своєчасно затверджених цільових програм бюджет не принесе відповідної користі.

Також "Знай.uа" писав про те, що У центрі Києва скажена щур покусав дівчину

В центрі Києва дика щур покусав зоозащитницу і заразила сказ. Жінка намагалася врятувати тварину.